Kapcsolat: Hívjon minket Hívjon bennünket: +36-84/310-935 emailkaduceusgyogyszertar@gmail.com

facebooklike

logo proenzi

Kaduceus Gyógyszertár Siófok

8600 Siófok Zamárdi út 4.
Tel.szám: 06 84/ 310-935
E-mail: kaduceusgyogyszertar@gmail.com

 

Téli nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig:
07.30-tól -19.00-ig

Szombat:
08.00-tól - 16.00-ig

 

Nyári nyitvatartás:
Június 1. - Augusztus 31.-ig

Hétfőtől-Péntekig:
07.30-tól -20.00-ig

Szombat:
08.00-tól - 20.00-ig

Vasárnap:
08.00-tól - 20.00-ig

 

Kaduceus Gyógyszertár Balatonendréd

8613 Balatonendréd Fő utca 75.
E-mail: kaduceusgyogyszertar@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő - Szerda - Péntek:
08.30-tól -12.00-ig

logo fenistil

Bemutatkozás

A Kaduceus Gyógyszertár 2011 nyarán nyitott meg, a Lidl áruház üzletsorában. Az elmúlt 5 év során hála Önöknek "egyre kisebb" lett a patika, mind a raktározás, mind az Önök kiszolgálása szempontjából, ezért döntöttünk úgy, hogy elhagyjuk a bérleményt és átköltözünk saját tulajdonú ingatlanunkba. A régi helyszíntől csupán 80-mre, a 7-es főútra, közvetlenül a Lidl áruház mellé, a Zamárdi út 4. szám alá. Az új patikában már 5 db kiszolgáló hely áll az Önök rendelkezésére, illetve az Expedy Store nevű gyógyszerkiadó patikarobot gyorsítja meg a kiszolgálást, jelentősen csökkentve ezzel a sorban állási időt.  A patika modern, letisztult stílusú, a gyógyszerek és egyébtermékek kategorizált elhelyezése könnyebben segít megtalálni  az adott problémának megfelelő gyógyszert , illetve szabadpolcainkról mindenki kedvére kiválaszthatja a számára legoptimálisabb terméket.

A patika bejárata teljes mértékben akadálymentes , 13+1 parkolóhely áll rendelkezésre, ezen kívül mindent elkövettünk, hogy a Lidl felől az átjárás biztosított legyen, de ehhez semmilyen formában nem járult hozzá az áruházlánc vezetősége.  Egyetlen lehetőségünk volt, hogy a közúton építettünk egy biztonságos széles járdát ami az áruház felől az átjárást biztosítja. A Siófok felől autóval érkezőknek azt javasoljuk, hogy parkoljanak a Lidl parkolójában és gyalog közelítsék meg a patikát addig míg a záróvonal kérdését nem tudjuk orvosolni.

Reméljük, hogy ezért a kis kellemetlenségért kárpótolja Önöket a szép, igényes környezet és szüntelenül kedves, empatikus kiszolgálás. Gyógyszertárunk egyik alapszabálya, vásárlói és munkavállalói elégedettsége. Mi hiszünk abban, hogy azon a helyen ahol a munkavállaló érzi hogy meg van becsülve, ott a munkamorál is jobb, a légkör nyugodt és barátságos. Mi egy ilyen helyre várjuk Önöket, a régi vásárlóink megtisztelő bizalmát hálásan köszönjünk, és az új kedves vevőinket is szeretettel várjuk.

dr. Győrey Marianna
gyógyszertárvezető