Zöld tea Naturland filteres 20xActival Junior 60db rágótabletta
Vissza: Havi akciók!
Nyomtatás

Celip Dou 5g

311,4Ft / gramm
Alapár adóval együtt:1.730 Ft
Bruttó ár: 1.557 Ft
Kedvezmény-173 Ft
Leírás

Az akció időtartama 2019. január 02. – 2019. április 30.-ig érvényes, illetve a készlet erejéig!
Az akcióról és az akciós termékek leírásáról érdeklődjön patikánkban munkatársainknál!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A fent látható képek illusztrációk. A termék a valóságban eltérő lehet.

 

Kenje fel vékony rétegben az előzőleg megtisztított és megszárított bőrre. Oszlassa el hagyja, hogy felszívódjon. Naponta 4 alkalommal ajánlott.

Glycerophosphoinositol kolin sója egy innovatív növényi alapú lecitin származék, támogatja a fiziológiás szabályozó rendszert. Szabályozza a zsírsavak feloldódását, felelős a gyulladásos folyamatok leküzdéséért.

Nyugtató hatású, csökkenti a bőr pirosságát és irritációját.

Cink-oxid, cink-szulfát és réz-szulfát antibakteriálisés gombaölő hatású, gyorsítja a bőr regenerációját és gyógyulását sérülések után.

E vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, hozzájárul a hidratáltság növeléséhez, segít helyreállítani a természetes védőfunkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz bőrt, csökkenti a feszülő érzést. Hidratáló, megakadályozza a bőr kiszáradását.

Allantoin nyugtató hatású, segíti a felhám regenerációját. Érzékeny bőrre ajánlott.

GMP minőségi ellenőrzés mellett készült.