Zöld tea Naturland filteres 20xActival Junior 60db rágótabletta
Vissza: Havi akciók!
Nyomtatás

Sensivit szemcsepp 10ml

169,2Ft / ml
Alapár adóval együtt:1.880 Ft
Bruttó ár: 1.692 Ft
Kedvezmény-188 Ft
Leírás

Az akció időtartama 2019. január 02. – 2019. április 30.-ig érvényes, illetve a készlet erejéig!
Az akcióról és az akciós termékek leírásáról érdeklődjön patikánkban munkatársainknál!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A fent látható képek illusztrációk. A termék a valóságban eltérő lehet.

 

Szemfáradtság és a szemszárazság ellen. Nyugtató és nedvesítő hatású készítmény, a szemfelszínen a könnyfilm mindhárom rétegét stabilizálja.

Felhasználás:

a csökkent könnyképződés kiegészítő kezelésére,

orvosi javallatra a száraz szem szindróma minden fajtájára,

minden olyan esetben alkalmazható, amikor a szaruhártya és a kötőhártya védelmét ellátó könny termelésére vagy a nedvesítő filmréteg erősítésére van szükség.

Összetétel: kroszkarmellóz-nátrium – a szaruhártyán és a kötőhártyán ideiglenes könnyfilmet képez, és így megfelelő nedvesítő hatást fejt ki.

A-vitamin – fokozza a könnyfilm belső, nyákos rétegének képződését. Az E-vitaminnal együtt javítja a szaruhártya és a kötőhártya tápanyagellátását.

A készítményben található anyagok erősítik a könnyfilm külső lipid rétegét is. A SENSIVIT® ily módon gátolja a szem gyors kiszáradását. Megerősíti, pótolja a szem felszínét vékonyan borító könnyfilm mindhárom rétegét. Ezáltal a könny szemvédő szerepe jelentősen növekszik.

Alkalmazás:

Amennyiben az orvos másként nem rendeli, a kötőhártyazsákba kell cseppenteni 1 cseppet, naponta 1-3 alkalommal. Gyermekeknél az alkalmazást az orvos egyénre szabva írja elő. A készítményt felnőttek, fiatalok és gyermekek 2 éves kortól egyaránt használhatják.

Kiszerelés: 10 ml.